Eveniment

Ce a spus Kovesi la ieşirea de la audiere: Nu e o coincidenţă. Sunt hărţuită, am 18 dosare penale

Ce a spus Kovesi la ieşirea de la audiere: Nu e o...

Autor: Mihaela Gidei

15.02.2019, 13:56 1284

Fostul procuror şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat vineri, la ieşirea de la audierea din Secţia pentru Investigarea Magistraţilor, că este hărţuită de doi ani şi jumătate şi are 18 dosare penale, susţinând că la fel sunt urmăriţi şi alţii din sistem care au comentat legile justiţiei.

"Nu este nicio coincidenţă. De doi ani şi jumătate sunt hărţuită. am patru acţiuni disciplinare, am 18 dosare penale", a declarat Laura Codruţa Kovesi, la ieşirea de la audieri.

Fostul procuror şef al DNA spune că măsuri sancţionatorii sau acţiuni de cercetare disciplinară au fost iniţiate împotriva celor care au vorbit despre legile justiţiei.

"Toţi care şi-au făcut treaba au probleme şi au acţiuni disciplinare. Preşedinta Înaltei Curţi are acţiune disciplinară, membrii din CSM care au fost vocali sunt cercetaţi disciplinar, procurori şi judecători care au comentat de legile justiţiei sunt cercetaţi disciplinar", a mai spus Kovesi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO