Eveniment

Ce planuri aveţi pentru „repatrierea“ românilor care au plecat la muncă în străinătate, domnule Iohannis?

Ce planuri aveţi pentru „repatrierea“ românilor...
24.11.2014, 09:48 2190

Întrebat ce planuri are pentru „repatrierea“ romanilor care au plecat la munca in strainatate , Klaus Iohannis, câştigătorul alegerilor prezidenţiale, a declarat pentru Ziarul Financiar că este nevoie de o schimbare totală de abordare, de o schimbare a modului în care s-a făcut politică şi s-a guvernat în România. 

Ce planuri aveţi pentru „repatrierea“ românilor care au plecat la muncă în străinătate, domnule Iohannis

România pe care vreau eu s-o construiesc este o Românie a prosperităţii şi respectului, care oferă oportunităţi şi şanse de viitor. Atunci când economia României va fi una dinamică, care stimulează iniţiativa pentru a crea locuri de muncă, românii nu vor mai fi nevoiţi să plece în străinătate din lipsă de opţiuni. Semnalul cel mai puternic pe care îl putem da românilor plecaţi în afară este acela că lucrurile începe să se facă bine şi în România. Dar pentru aceasta este nevoie de o schimbare totală de abordare, de o schimbare a modului în care s-a făcut politică şi s-a guvernat în această ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO