Eveniment

Ce puteţi citi în cel mai recent număr al revistei Business MAGAZIN: Cel mai admirat CEO din România

Ce puteţi citi în cel mai recent număr al revistei...

Autor: Ioana Matei

05.11.2018, 00:04 182

Pentru cel mai recent articol de copertă publicat în revistă, Business MAGAZIN a stat „De vorbă cu cel mai admirat CEO din România“: Iulian Stanciu, CEO şi acţionar eMAG. Iulian Stanciu a primit mai multe voturi în realizarea  clasamentului 100 cei mai admiraţi CEO din România, ajuns la a 9-a ediţie şi lansat recent de Business MAGAZIN.  „Cred că imaginea mea a contat foarte puţin pentru succesul eMAG, cred că lucrurile stau de fapt invers. Cred că oamenii apreciază rezultatul şi compania sau companiile pe care le conduc şi aici e vorba de o apreciere dată tuturor din companie care creează şi reconstruiesc“, descrie Stanciu recunoaşterea obţinută.

El observă că antreprenoriatul românesc a ieşit foarte mult în faţă în ultimii cinci ani, aspect care s-a reflectat şi în rezultatele din clasamentul admiraţiei, condus în ultimii ani de el, Florin Talpeş (Bitdefender) şi Dragoş Pavăl (Dedeman).

Cei care se învârt în lumea afacerilor nu sunt străini de lupta constantă pentru succes de-a lungul unui parcurs profesional care nu este lipsit de obstacole, observă Lars Wiechen, partener coordonator consultanţă financiară în cadrul Deloitte România. Într-un material de opinie, el vorbeşte despre stoicism şi despre arta fericirii în mediul profesional. Care sunt principiile fundamentale ale stoicilor ce ne pot ajuta să avem o viaţă profesională împlinită?

O nişă insuficient acoperită, cinci antreprenori şi o investiţie de 10.000 de euro sunt câteva dintre reperele care descriu businessul Bibo Box. Ce presupune afacerea bazată pe abonamentul lunar la o cutie educaţională şi care sunt planurile fondatorilor acesteia în continuare? 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO