Eveniment

Ce puteţi citi în noul număr Business Magazin: Camelia Ene, şeful MOL, spune că orice schimbare în carieră, dar şi în sectorul de activitate, este o mare oportunitate

Ce puteţi citi în noul număr Business Magazin: Camelia...

Autor: Cristian Hostiuc

29.10.2018, 00:02 151

Noul număr al revistei Business Magazin o aduce în prim-plan pe Camelia Ene, CEO MOL Ro­mânia, care spu­ne cum a fost tre­cerea din FMCG în in­dus­tria petro­lieră.

De ase­me­nea, mai puteţi citi opinia lui Cătălin Creţu, şeful Visa, despre cum se schimbă modul cum vom plăti în viitor în transportul public şi unde se situează România.

Marian Popa, cel care conduce centrul de dezvoltare de la Bucureşti al gigantului german Deutsche Bank, povesteşte cum s-a schimbat meseria de progra­mator şi care sunt şansele Ro­mâniei de a deveni un hub IT regio­nal.

Megaoraşele lumii sunt su­biectul săptă­mânii la rubrica infografic.

Amalia Ştefan po­ves­teşte cum se face trecerea de la agentă la Excel cu o soluţie de soft dedicată industriei hote­liere. Ce şanse are de a câştiga piaţa?

Capitalistul săptămânii este: Susanne Klatten, cea mai puternică femeie din Germania cu o avere de 21 de miliarde de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO