Eveniment

Ce scrie presa internaţională despre condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea

Ce scrie presa internaţională despre condamnarea la...

Autor: Departamentul Externe

27.05.2019, 15:19 5755

Principalele agenţii de presă şi publicaţii internaţionale relatează despre cazul liderului PSD Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, condamnat luni definitiv la trei ani şi jumătate de închisoare.

"Curtea Supremă din România a susţinut luni condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare a liderului Partidului Social-Democrat, Liviu Dragnea, pentru instigare la abuz de putere", notează agenţia de presă Reuters.

"Liderul partidului de guvernământ din România, Liviu Dragnea, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare într-un caz de corupţie", relatează agenţia Associated Press.

"Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din România a confirmat luni condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare a liderului Liviu Dragnea", informează Agenţia France-Presse, citată de cotidianul Le Figaro.

"Cel mai puternic om din România merge la închisoare pentru corupţie", scrie agenţia de presă Bloomberg.

"Liderul social-democraţilor români, condamnat la închisoare. (...) Social-democraţii au pierdut alegerile parlamentare", comentează publicaţia germană Die Presse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO