Eveniment

Ce scrie presa străină despre protestele de la Bucureşti

Ce scrie presa străină despre protestele de la Bucureşti

Autor: Mihai Draghici

03.11.2015, 21:52 3697

"Mii de oameni protestează la Bucureşti, după incendiul din club soldat cu 32 de morţi", titrează agenţia de presă britanică Reuters.

"Mii de oameni au participat marţi la un marş prin Bucureşti, oprindu-se în faţa Guvernului, pentru a cere demisii după incendiul produs într-un club de noapte, soldat cu 32 de morţi şi zeci de răniţi aflaţi în stare critică", relatează Reuters.

"Manifestanţii cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea şi a primarului sectorului în care este situat Clubul Colectiv", adaugă Reuters.

"Ignorând apelurile la demisie, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunţat că va construi un monument în faţa Clubului Colectiv", notează agenţia Reuters.

"România: manifestaţie antiguvernamentală după incendiul din club", titrează Agenţia France-Presse.

"Peste 13.000 de manifestanţi s-au adunat în faţa Guvernului pentru a cere demisia premierului social-democrat Victor Ponta şi a ministrului de Interne", scrie Agenţia France-Presse, explicând că incendiul soldat cu 32 de morţi este o "dramă naţională".

Peste 15.000 de manifestanţi s-au aflat marţi seară în Piaţa Victoriei şi în faţa Ministerului Afacerilor Interne, cerând demisia primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a premierului Victor Ponta şi a vicepremierului Gabriel Oprea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO