Eveniment

Ce se discută la CEx-ul PSD: Mihai Fifor este propus ministru plin la Interne, iar Florian Lixandru este propus pentru Ministerul Educaţiei

Ce se discută la CEx-ul PSD: Mihai Fifor este propus...

Autor: Ana Petrescu

23.08.2019, 14:22 137

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, propunerea ca Mihai Fifor să fie numit la conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), iar Florian Lixandru la Educaţie, în prezent secretar de stat în cadrul instituţiei conduse interimar de Daniel Breaz, au spus surse din PSD pentru MEDIAFAX.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD, întrebată pe cine susţine ca ministru la Educaţie, că această chestiune va fi discutată în CEx, precizând că trebuie să fie „un om care să cunoască sistemul”.

Întrebată pe cine susţine la Ministerul Educaţiei, premierul Viorica Dăncilă a replicat: "O să vă spun după ce o să am votul CEx-ului. Un om care să cunoască sistemul".

Liderul PSD a mai precizat că în şedinţa CEx vor fi discutate şi propunerile de vicepremieri pe probleme economice şi parteneriate strategice.

Social-democraţii s-au reunit vineri, de la ora 12.00 la Parlament, în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre organizarea Congresului de sâmbătă, dar şi despre propunerile de miniştri pe care liderul PSD urmează să i le trimită lui Klaus Iohannis.

Întrunirea CEx este în desfăşurare la momentul transmiterii acestei ştiri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO