Eveniment

Ce se întâmplă cu Sports Festival 2020 de la Cluj: Organizatorii au venit cu o serie de facilităţi şi beneficii pentru persoanele care au cumpărat deja bilete la meciurile demonstrative

Ce se întâmplă cu Sports Festival 2020 de la Cluj:...
11.05.2020, 16:22 1756

Organizatorii Sports Festival au venit cu o serie de facilităţi şi beneficii pentru persoanele care au cumpărat deja bilete la meciurile demonstrative de tenis şi fotbal anunţate, în contextul amânării evenimentelor.

Până când autorităţile nu ne dau un orizont clar de timp când se vor putea organiza evenimente precum Sports Festival, am vrut să le oferim fanilor care au cumpărat bilete la meci, updateuri şi beneficii generoase, dar mai ales certitudinea că biletele lor vor fi valabile oricând va avea loc festivalul şi meciurile demonstrative de tenis şi fotbal. Am văzut că Sala Polivalentă e rezervată lunile viitoare exclusiv pentru a fi back-up pentru spitale. Suntem convinşi că în cel mai scurt timp o să apară nişte planuri mai clare din partea autorităţilor, după care putem lua şi noi decizii mai aplicate”, spune Patrick Ciorcilă, organizator Sports Festival.

Sports Festival reprezintă o iniţiativă unică care recreează un întreg univers sportiv, cu profesionişti şi amatori, şi cu scopul de a promova într-un mod diferit mişcarea şi un stil de viaţă sănătos.

Vedeţi mai jos anunţul organizatorilor: 

Beneficii bilete Sports Festival, ediţia a 3-a:

1. Meci demonstrativ de fotbal Team Romania vs. World Stars:

1.1 BETTER VIEW: biletul se transformă în voucher valabil oricând va avea loc meciul + upgrade automat la bilet la următoarea categorie:


♦️de la peluză la tribuna 2 (de la 45 lei la 85 lei)
♦️de la tribuna 2 la tribuna 1 (de la 85 la 150 lei)
♦️ de la tribuna 1 la tribuna 1 central (de la 150 lei la 200 lei)
♦️de la tribuna 1 central la VIP (de la 200 lei la 500 lei)

1.2 I WANT MORE: biletul se transformă în voucher valabil oricând va avea loc meciul + discount de 30% la 1 bilet de acces la un meci demonstrativ din ediţia 2022 a festivalului.

 

2. Meci demonstrativ de tenis Simona & Friends:

2.1 I WANT MORE: biletul se transformă în voucher valabil oricând va avea loc meciul + discount 50% la 1 bilet de acces la un meci demonstrativ din ediţia 2022 a festivalului.

2.2 Pachetul 2 în 1: biletul se transformă în voucher valabil oricând va avea loc meciul + bilet gratuit (o invitaţie în categorie similară) la meciul demonstrativ de fotbal (Retragerea lui Adi Mutu).


Cei care vor să beneficieze de noile facilităţi trebuie să intre pe www.entertix.ro/rsportsfestival, să introducă codul de bare de pe bilet, iar platforma îi va ghida către cele 2 variante. Dacă cineva are mai mult de 5 coduri de bare poate să dea un email pe adresa contact@entertix.ro ca să meargă treaba mai repede.

Opţiunea de transformare a biletului într-unul din voucherele menţionate mai sus va fi activă până în data de 20 mai.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO