Eveniment

Ce spune conducerea Alro Slatina despre afirmaţiile sindicaliştilor cu privire la o posibilă închidere a fabricii

Ce spune conducerea Alro Slatina despre afirmaţiile...

Autor: Liviu Popescu

22.12.2021, 13:00 2706

Producătorul de aluminiu Alro Slatina (ALR) a avut miercuri dimineaţă o primă reacţie la afirmaţiile de ieri ale sindicaliştilor cu privire la o posibilă închidere a fabricii din cauza preţurilor ridicate la energie electrică. Mai jos poate fi citit integral răspunsul Alro Slatina, aşa cum a fost publicat la bursa de la Bucureşti:

“Cu privire la ştirile apărute în presa românească referitoare la închiderea iminentă a activităţii de producţie, societatea anunţă investitorii şi publicul interesat că nu a luat o decizie în acest sens în forurile statutare, în ciuda situaţiei excepţionale de pe pieţele de energie şi gaze.

Conducerea societăţii priveşte cu îngrijorare evoluţiile recente ale preţului energiei, considerând nivelurile atinse în ultimele zile ca fiind nefundamentate şi nesustenabile din punct de vedere economic.

Situaţia economică este fluidă şi extrem de volatilă, iar în momentul în care conducerea societăţii va lua decizii de impact pentru societate şi investitorii, va anunţa acest lucru potrivit reglementarilor in vigoare”.

Afirmaţiile de ieri ale sindicaliştilor pot fi citite aici

La ora redactării acestei ştiri (12:50) acţiunile ALR au minus 12,6% pe tranzacţii de 1,9 mil. lei. Compania are 1,3 mld. lei capitalizare.​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO