Eveniment

Ce spune Gabriela Firea despre noul premier: Doamna Dăncilă este extrem de religioasă şi un fin diplomat

Ce spune Gabriela Firea despre noul premier: Doamna...

Autor: Liviu Dadacus, Mediafax

21.01.2018, 20:27 348

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, duminică seara, că şi premierul desemnat, Viorica Dăncilă, este „extrem de religioasă”, ea arătând că se bucură că în fruntea Guvernului va exista o persoană credincioasă, care este şi un „fin diplomat”.

„O cunosc (pe Viorica Dăncilă, n.r.) de 7 ani, este echilibrată, decentă, non-conflictuală, solidară, sinceră. Va avea rezulate extraordinare, va reprezenta România cu cinste la întâlniri internaţionale. E un fin diplomat, o calitate obligatorie pentru un şef al Guvernului. Şi doamna Dăncilă este extrem de religioasă şi mă bucur că avem în fruntea Guvernului un om credincios”, a spus Firea la România Tv.

Ea a arătat că îşi doreşte ca PSD să nu mai schimbe premierul până la finalul mandatului.

„De data asta nu mai trebuie să greşim, nu mai vreau să particip la o nouă remaniere sau schimbare de nume, de desemnare de premier. Vreau să mergem cu acest Guvern până la alegerile parlamentare. E de evitat o criză politică”, a spus Firea.

Ea i-a luat apărarea premierului desemnat, Viorica Dăncilă, şi i-a criticat pe cei care au făcut comentarii publice negative referitoare la viaţa privată a acesteia, la faptul că provine din Videle, Teleorman, sau la modul în care se îmbracă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO