Eveniment

Ce spune Ludovic Orban despre victoria lui Florin Cîţu: Nu sunt înfrânt. El nu înţelege că nu va mai fi prim-ministru

Ce spune Ludovic Orban despre victoria lui Florin Cîţu:...

Autor: Andreea Tobias

27.09.2021, 12:38 123

Florin Cîţu nu înţelege că nu va mai fi prim-ministru, spune fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban: „Dacă va mai fi, va fi din mila PSD. A devenit pentru un număr uriaş de cetăţeni persona non grata”.

Ludovic Orban a spus, într-o scurtă declaraţie de presă făcută luni, că nu este înfrânt: „sunt pe câmpul de luptă şi voi continua să lupt pentru libertate, democraţie”.

Orban a adăugat că Florin Cîţu nu înţelege un lucru, „chiar dacă a ajuns cum a ajuns preşedintele PNL. Mie mi-ar fi ruşine să ajung preşedinte al Partidului Naţional Liberal aşa cum a ajuns el. Nu înţelege un lucru: că nu va mai fi prim-ministru sau dacă va rămâne prim-ministru va rămâne numai din mila PSD. Iar să rămâi prim-ministru din mila PSD înseamnă să îţi baţi joc de tot simpatizanţii PNL, care din ce în ce mai puţin cred în Florin Cîţu. (...) E un om care practic a devenit pentru un număr uriaş de cetăţeni o persona non grata”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO