Eveniment

Ce spune mitropolitul Banatului despre referendum: Familia creştină este cel mai important proiect de ţară

Ce spune mitropolitul Banatului despre referendum:...

Autor: Adriana Mit, Mediafax

07.10.2018, 13:53 133

Mitropolitul Banatului Ioan Selejan, a declarat, duminică, la Timişoara, după ce a votat la referendum, că familia creştină reprezintă “cel mai important proiect de ţară”, iar dacă va eşua, România ar putea să “cadă în istorie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, a votat, duminică, la secţia din Timişoara aflată în incinta Liceului Pedagogic “Carmen Sylva”.

La ieşirea de la urne, mitropolitul Banatului a afirmat că familia creştină reprezintă cel mai important proiect de ţară pentru români.

“Am votat pentru susţinerea celui mai important proiect de ţară, familia. Familia creştină este cel mai important proiect de ţară existenţial pentru noi, românii. Dacă acest proiect de ţară eşuează, înseamnă că România ar putea să cadă din istorie. De aceea, acest proiect naţional de ţară, familia, trebuie susţinut şi de noi şi de cei care vor veni după noi. Eu sunt călugăr, nu am familie, şi totuşi am venit să susţin acest proiect de ţară, am venit ca să îmi cinstesc părinţii. De aceea, nu numai pe părinţii mei îi cinstesc, ci pe toţi părinţii şi pe toate familiile de români care de-a lungul istoriei au dat oameni de cinste aici, în ţara de la poalele Carpaţilor, România noastră”, a declarat Ioan Selejan.

Prezenţa la vot la ora 10.00 în a doua zi de referendum era, în judeţul Timiş, de 7,41 la sută.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO