Eveniment

Ce spune premierul Dăncilă despre partenera lui Liviu Dragnea: Irina Tănase, este ”o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă”, care a susţinut echipa PSD

Ce spune premierul Dăncilă despre partenera lui Liviu...

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

12.03.2018, 12:40 1202

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că partenera de viaţă a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, Irina Tănase, este ”o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă”, care a susţinut echipa PSD.

”Este un act de normalitate, este un lucru care se întâmplă în orice ţară europeană, nu văd de ce acest lucru şi trebuie să îndreptăm atâtea lucruri otrăvite, nu e de normalitate. Este o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă, care a stat alături de noi şi a susţinut echipa PSD Pe mine mă bucurat acest lucru. E un om deosebit, o fată inteligentă cu bun simţ, modestă şi cred că acest lucru s-a observat şi în cadrul congresului”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, întrebată despre faptul că Irina Tănase, partenera de viaţă a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a stat în primul rând la congresul extraordinar al partidului.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara că ar accepta să-i fie naşă de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, dacă i-ar cere acest lucru, afirmând că partenera acestuia de viaţă, Irina Tănase, este ”o fată deosebită”.

Liviu Dragnea a fost însoţit, sâmbătă, la congresul extraordinar al PSD de partenera sa de viaţă, Irina Alexandra Tănase, el afirmând că încă nu are de făcut niciun anunţ cu privire la relaţia sa. În timpul evenimentului aceasta a stat în ptrimul rând, alături de lideri ai partidului.

Irina Alexandra Tănase a ajuns la Sala Palatului cu puţin timp înainte de începerea reuniunii, împreună cu premierul Viorica Dăncilă, Gabriela Firea şi comisarul european Corina Creţu şi s-a aflat mereu în primul rând al sălii, alături de ceilalţi lideri din conducerea PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO