Eveniment

Ce spune Tăriceanu despre impozitarea nunţilor: Sistemul acesta de delaţiune nu îmi place

Ce spune Tăriceanu despre impozitarea nunţilor:...

Autor: Raluca Lazaroi

19.10.2018, 10:50 1024

“Eu am toată simpatia pentru toată lumea şi pentru tinerii căsătoriţi. Sistemul acesta de delaţiune, ca să îi spun aşa, nu îmi place. Obligaţia de fapt revine prestatorului de serviciu să îşi declare veniturile şi să îşi plătească impozitele, ca să fim foarte clari”, a declarat preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, întrebat fiind dacă, în opinia sa, acţiunea ANAF cu formularele trimise tinerilor căsătoriţi respectă libertăţile şi independenţa.

Declaraţiile preşedintelui ALDE vin în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriţi solicitări ca aceştia să declare ce relaţii economice au avut, în contextul căsătoriei civile şi religioase, cu persoanele fizice sau firmele care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere şi spaţiul.

Contactaţi de MEDIAFAX, nici reprezentanţii Ministerului Finanţelor şi nici cei ai ANAF nu au oferit un punct de vedere pe acest subiect, până la ora transmiterii ştirii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO