Eveniment

Ce veşti ne aduc meteorologii: Prognoza meteo pentru 4 săptămâni

Ce veşti ne aduc meteorologii: Prognoza meteo pentru 4...

Autor: Laura Buciu

07.10.2022, 21:31 7507

Temperaturile vor fi mai mari decât cele obişnuite pentru finalul lunii octombrie, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmisă vineri de Administraţia Naţionallă de Meteorologie (ANM).

10 - 17 octombrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va avea o tendinţă deficitară în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile estice şi nordice.

17 - 24 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea estică a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile nord- vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

24 - 31 octombrie
Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

31 octombrie - 7 noiembrie
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui uşor excedent în sud-vest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO