Eveniment

Cea mai nouă metodă de înşelăciune. Cel puţin 63 de români au fost deja păcăliţi

Cea mai nouă metodă de înşelăciune. Cel puţin 63 de...

Autor: Departamentul Corespondenti

14.02.2020, 07:01 90753

Un bărbat de 57 de ani din Prahova a dat mai multe anunţuri false de închiriere a unor locuinţe pe perioada festivalurilor Untold şi Neversea şi a înşelat astfel 63 de persoane.

Ancheta în acest caz este derulată de poliţiştii din Timişoara, care au făcut joi o percheziţie, împreună cu poliţiştii din Prahova, acasă la bărbatul de 57 de ani bănuit de înşelăciune.

Potrivit IPJ Timiş, acesta ar fi postat pe internet în perioada 28 februarie – 11 aprilie 2019 anunţuri fictive privind închirierea de apartamente pe perioada desfăşurării celor două festivaluri. El ar fi înşelat în acest fel 63 de persoane.

În urma percheziţiei, din locuinţa acestuia au fost ridicate 4 telefoane mobile, mai multe cartele telefonice, 3 stick-uri, 2 aparate de fotografiat şi diferite înscrisuri.

Bărbatul a fost dus la audieri la Poliţia Timişoara. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru înşelăciune.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre anunţuri postate pe perioada Untold şi Neversea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO