Eveniment

Cea mai mare universitate de business a început înscrierile la admitere: „Anual, 9-10% dintre cei care iau bacalaureatul îşi depun dosarele de admitere la ASE. Absolvenţii de ASE aşteaptă salarii de 1.000 de euro net pe lună“

Cea mai mare universitate de business a început...

Autor: Adelina Mihai

09.07.2022, 13:29 798

Academia de Studii Economice din Bucureşti, cea mai mare universitate de business din România, a început înscrierile pentru admiterea la programele de licenţă şi are 7.000 de locuri disponibile în cele 12 facultăţi.

ASE Bucureşti, universitate care şcolarizează în prezent 23.000 de studenţi, a scos la concurs peste 7.000 de locuri la licenţă (buget şi taxă) des­tinate absolvenţilor de bacala­ureat din acest an. Înscrierile se fac online şi au început ieri, pe 4 iulie 2022 şi se încheie vineri, pe 8 iulie 2022.

„În anii anteriori am avut dosare înscrise de un număr de 9 – 10% din totalul absolvenţilor de bacalaureat din România şi ne aşteptăm ca şi anul acesta să avem un număr similar de candidaţi. Cibernetica a fost faculta­tea cu cea mai mare concurenţă în ultimii ani şi este uşor de înţeles de ce“, a spus Florina Mohanu, purtător de cuvânt în cadrul ASE Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO