Eveniment

Cei 450 de pasageri din avioanele care au aterizat la Timişoara, duşi la Belgrad şi cu autocare

Cei 450 de pasageri din avioanele care au aterizat la...

Autor: Adriana Mit

12.09.2018, 12:41 613

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Aeroportul din Belgrad a fost redeschis în jurul prânzului.

Astfel, cei aproximativ 300 de pasageri aflaţi în cursele care au decolat din Tirana (Albania) şi Atena (Grecia) au fost îmbarcaţi în două aeronave care au decolat spre Belgrad.

De asemenea, pasagerii aflaţi în cursa care a decolat din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) au plecat cu mai multe autocare spre Belgrad.

“Din câte am înţeles, aeroportul din Belgrad a avut probleme tehnice, fiind închis până în jurul orei 12.00”, a afirmat Nicoleta Trifan.

Trei avioane, care au decolat din Tirana, Atena şi Abu Dhabi, miercuri dimineaţa, şi ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul din Belgrad au fost redirecţionate către aeroportul timişorean. Asta după ce aeroportul din Belgrad a fost închis, miercuri dimineaţa.

În cele trei avioane, operate de companiile aeriene Air Serbia şi Emirates, se aflau aproximativ 450 de pasageri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO