Cei din Bucureşti caută locuinţe noi în proximitatea marilor centre de birouri. „Am vândut 40 din cele 190 de apartamente înainte de a fi construite. În general, de apartamente întreabă cei care lucrează în zona de nord şi doresc acces la metrou.“

14 mai 2018 Autor: Bogdan Alecu

Românii interesaţi de achiziţia unei locuinţe noi sunt interesaţi în primul rând de locaţia acesteia, iar mai im­por­tant decât preţul este faptul ca aceasta să fie în proximitatea unui centru de birouri sau să ofere acces rapid către metrou, spun dezvoltatorii prezenţi la târgul imobiliar Imo­biliarium.

Dezvoltatorul imobiliar Impact va demara proiectul Luxuria în perioada imediat următoare în proximitatea zonei Expoziţiei din Capitală, unde în prezent sunt în construcţie viitoarele birouri ale ING şi se preconizează că acolo se va forma un nou pol de birouri în jurul staţiei de metrou ce va fi construită la Romexpo. „A fost emisă autorizaţia de construire pentru Luxuria şi pe data de 14 vor începe şi lucrările. Marea cerere a venit pe apartamentele de trei camere. Interesul este destul de mare şi ne aşteptăm la vânzări bune. Primele apartamente se vor livra în februarie 2020, prima fază“, a spus Ovidiu Grinici, sales director la Impact.

Tot pe corporatişti mizează şi AFI Europe care va demara în următoarele două săptămâni lucrările la proiectul rezidenţial AFI City din Bucureştii Noi, aflat în vecinătatea staţiei de metrou Laminorului.

„Am vândut 40 din cele 190 de apartamente înainte de a fi construite. În general de apartamente întreabă cei care lucrează în zona de nord şi doresc acces la metrou“, a spus Tal Roma, business development manager în cadrul AFI Europe România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.05.2018

 
Cuvinte cheie:
dezvoltatori imobiliari
, locuinte
, birouri
, metrou
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide