Eveniment

Cel mai bogat om din Sibiu construieste primul sau mall. In sudul capitalei

Cel mai bogat om din Sibiu construieste primul sau mall. In sudul capitalei
23.07.2009, 00:00 418

Compania Paltinis Leasing, controlata de omul de afaceri sibian Ilie Carabulea, a primit aprobarea Consiliului General al capitalei pentru un plan urbanistic zonal ce presupune constructia unui complex comercial si de birouri in zona de sud-est a capitalei, cu o suprafata totala de peste 66.000 mp.

Potrivit datelor disponibile pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti, Directia Generala de Dezvoltare, Investitii si Planificare Urbana a avizat PUZ-ul pentru un teren de aproape 38.000 de metri patrati, situat langa Soseaua Alexandriei, in sectorul 5, unde Paltinis Leasing urmeaza sa construiasca un centru comercial cu o amprenta la sol de 23.099 mp si o suprafata comerciala total construita de 38.766 mp. Terenul este in proprietatea statului, iar Paltinis Leasing are dreptul de folosinta.

Complexul comercial si de birouri include si un Mall, denumit Atrium, si un centru Multiplex, cu un regim de inaltime parter plus doua sau trei etaje.

Totalul suprafetei comerciale construite in complexul comercial si de birouri ajunge la 66.334 mp. Partea de birouri presupune mai multe cladiri de birouri cu diferite regimuri de inaltime si o suprafata totala construita de peste 27.000 mp. Nici coordonatorii proiectului, nici omul de afaceri Ilie Carabulea nu au putut fi contactati pana la inchiderea editiei pentru detalii.

Paltinis Leasing este detinuta de Ciobanu Liliane Christine, care este actionar si al companiei Atlassib Leasing, parte a holdingului Atlassib, detinut de Ilie Carabulea. Principalele afaceri ale omului de afaceri sibian sunt compania de transport de persoane si curierat Atlassib si Banca Comerciala Carpatica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO