Eveniment

Cine are cel mai mare salariu din România plătit pe carte de muncă, în valoare de 23.000 de euro? Toate datele îl indică pe Gino Iorgulescu, preşedintele LPF. În acest timp, în Liga I, cluburile dau faliment şi fotbaliştii plâng după salarii

Cine are cel mai mare salariu din România plătit pe...

Autor: Adelina Mihai

15.05.2022, 00:01 12767

Toate datele îl indică pe Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), ca fiind persoana cu cel mai mare salariu net obţinut pe carte de muncă din România: 23.000 de euro net pe lună.

Ziarul Financiar a publicat ieri topul celor mai mari salarii obţinute pe contracte de muncă şi a arătat care sunt funcţiile şi ce domenii de activitate au cei 14 angajaţi care au salarii de peste 20.000 de euro net pe lună, potrivit datelor de la Inspecţia Muncii.

Din acest clasament, s-a detaşat salariul echivalent a circa 23.000 de euro net pe lună obţinut de un angajat cu funcţia de ”preşedinte organizaţie profesională naţională” care lucrează într-o organizaţie cu codul CAEN ”9319- alte activităţi sportive”, acesta fiind cel mai bine plătit salariat din România al momentului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO