Eveniment

Cel puţin 20 de răniţi în urma unei explozii la un carnaval popular din Paris

Cel puţin 20 de răniţi în urma unei explozii la un...

Autor: Letitia Provian

01.04.2017, 21:10 13567

Explozia s-apetrecut la în timpul evenimentului cunoscut drept Carnavalul Galben, din Villepinte, o suburbie a Parisului, la 11 mile depărtare de centru, aproape de aeroportul Charles De Gaulle. Autorităţile locale au declarat reprezentanţilor mass-media că deflagraţia a fost una „accidentală” şi că nu are implicaţii teroriste. La eveniment participau şi aproximativ 1000 de copii.

Deflagraţia s-a petrecut în cadrul unei eveniment dansant specific zonei Caraibilor ce avea loc în timpul carnavalului, mai precis în timp ce a fost incendiată o figurină. Un videoclip şi mai multe imagini surprind flăcările şi rotocoale de fum de la momentul exploziei.

Serviciile de urgenţă au ajuns la faţa locului şi au împrejmuit zona, în timp ce oamenii participanţi la carnaval au fost evacuaţi.

Încă nu se cunoaşte cauza exploziei, dar se crede că focul ar fi fost provocat de participanţii care au incendiat o figurină specifică evenimentului, o păpuşă uriaşă, de formă umană, făcuă din beţe şi paie.

Martorii de la faţa locului au declarat că au auzit bubuituri puternice când figurina s-a aprins.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO