Eveniment

Celebrul cântăreţ britanic Ed-Sheeran a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Celebrul cântăreţ britanic Ed-Sheeran a fost testat...

Autor: Dorin Oancea

25.10.2021, 08:47 38

Ed Sheeran a anunţat că se autoizolează după ce a fost testat pozitiv la Covid-19. Muzicianul aflat pe primele locuri în topurile muzicale a precizat într-o postare pe pagina sa de Instagram că va continua să dea interviurile şi spectacolele planificate de acasă.

Sheeran, care locuieşte în apropiere de Framlingham, în Suffolk, a spus: "Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit, fiţi în siguranţă cu toţii".

Săptămâna trecută, el a cântat la Londra în cadrul ceremoniei inaugurale de decernare a premiilor Earthshot, găzduite de ducele şi ducesa de Cambridge.

În postarea sa, Sheeran a spus: "Salut, o notă rapidă pentru a vă spune că din păcate am fost testat pozitiv pentru Covid, aşa că acum mă autoizolez şi urmez liniile directoare ale guvernului. Înseamnă că acum nu mai pot merge mai departe cu orice angajamente în persoană pentru, aşa că voi face cât mai multe dintre interviurile / spectacolele mele planificate pot de acasă."

Noul său album, intitulat =, urmează să fie lansat vineri.

Ca parte a promovării, Sheeran urma să se alăture săptămâna viitoare lui Zane Lowe de la Apple Music pentru a interpreta melodii de pe albumul său şi a răspunde la întrebările fanilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO