Eveniment

Celestica angajează 900 de oameni in Bihor

08.07.2010, 23:46 476

Furnizorul canadian de componente pentru echipamente electroniceCelestica, proprietarul unei fabrici în judeţul Bihor construită dela zero în 2004, în care lucrează 1.600 de oameni, intenţionează sămai angajeze 900 de persoane până la finalul anului, în condiţiileîn care anticipează dublarea capacităţii de producţie.
Printre cei 100 de clienţi ai Celestica la nivel global se numărăAlcatel Lucent, HP, Honeywell sau NEC.
"De la începutul anului şi până în prezent au fost angajaţi dejapeste 200 de oameni. Planurile noastre sunt să creştem numărul declienţi şi e posibil să angajăm mai mulţi salariaţi", a declaratCodruţa Bala, HR manager în cadrul fabricii Celestica dinBihor.
Anunţurile privind posturile disponibile la fabrica din localitaeaBorş, judeţul Bihor, au fost postate pe siteurile de profil, dar şipe pagina web a companiei. "Căutăm personal pentru departamentelede producţie, inginerie, aprovizionare, planificare, financiar,logistică. În general căutăm persoane care au o diplomăuniversitară, însă nu este necesară o experienţă anterioară."
Conform site-ului Ministerului Finanţelor, Celestica România aînregistrat în 2007 afaceri de 156 mil. euro, acestea fiindsingurele date disponibile în prezent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO