Eveniment

Certsign va furniza ANFP servicii de 14,5 mil. lei

Certsign va furniza ANFP servicii de 14,5 mil. lei

Autor: Adrian Dumitrache

10.03.2015, 00:01 177

Sistemul informatic este parte a proiectului "e - ANFP – Întarirea capacităţii instituţionale a ANFP în vederea asigurării unui management performant al functiei publice si functionarilor publici la nivelul administratiei publice centrale şi al serviciilor publice din subordinea/coordonarea autorităţilor publice centrale şi locale prin implementarea de instrumente inovatoare".

Proiectul va fi finanţat din fonduri europene nerambursabile şi bugetul statului.

Certsign este furnizor de servicii de securitate şi de certificare privind semnătura electronică, parte a grupului UTI, unde pachetul majoritar este deţinut de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu.

ANFP a fost înfiinţată prin Legea 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, cu scopul de a asigura managementul funcţiilor publice şi cel al funcţionarilor publici.

Instituţia funcţionează în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi are ca atribuţii elaborarea cadrului legislativ privind funcţia şi funcţionarii publici, monitorizarea şi controlul aplicării reglementărilor în domeniu, centralizarea nevoilor de instruire ale funcţionarilor publici, furnizarea programelor de formare şi perfecţionare profesională pentru personalul din administraţia publică, precum şi administrarea bazei de date a funcţiilor publice şi a funcţionarilor publici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO