Eveniment

CFR: Lucrările de reparaţii la Podul Constanţa sunt realizate doar în cursul nopţii

CFR: Lucrările de reparaţii la Podul Constanţa sunt realizate doar în cursul nopţii

Autor: Mihai Gongoroi

07.12.2019, 17:13 85

Lucrările de reparaţii şi consolidare la podul de cale ferată Constanţa sunt executate fără închiderea totală a circulaţiei rutiere şi numai în cursul nopţii, timp de 2-3 ore, când STB scoate de sub tensiune liniile de troleibuz şi tramvai, informează sâmbătă CFR S.A.

"În cursul nopţii de 6 spre 7 decembrie s-a lucrat în zona centrală, la stâlpul nr. 2, pentru demolarea mortarului şi a betonului de la nivelul soclului. Menţionăm faptul că lucrările de reparaţii şi consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară Bucureşti - Constanţa, la km 4+327 (Pod Constanţa) se execută fără închiderea totală a circulaţiei rutiere, doar în cursul nopţii, timp de 2-3 ore, când STB scoate de sub tensiune liniile de troleibuz şi tramvai", au transmis reprezentanţii CFR S.A., printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Compania feroviară precizează că sprijinul şi colaborarea autorităţilor locale, în ceea ce priveşte respectarea intervalului orar de scoatere de sub tensiune a liniilor de troleibuz şi tramvai în vederea desfăşurării lucrărilor, au o contribuţie esenţială în respectarea de către antreprenor a termenului de finalizare a lucrărilor la acest obiectiv de utilitate publică.

"CFR SA le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, aceste măsuri având drept scop menţinerea condiţiilor optime şi de siguranţă în traficul rutier, în perioada de desfăşurare a lucrărilor", conchide sursa citată.

AFACERI DE LA ZERO