Eveniment

CGS raportează alte trei noi decese. Bilanţul ajunge la 72 de morţi

CGS raportează alte trei noi decese. Bilanţul ajunge la...

Autor: Laura Buciu

31.03.2020, 15:25 159

Încă trei români care au murit au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Bilanţul actual arată 72 de persoane decedate, potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

GCS arată că o femeie de 60 de ani, din judeţul Ialomiţa, care suferea de insuficienţă renală cronică, dializată, cu HTA si hepatită cronică cu virus B, a avut un debut al bolii cauzate de COVID-19 în 23 martie, cu febră, frison şi cefalee. A fost internată în 25 martie în Secţia Nefrologie ATI a Spitalului Municipal Slobozia, în 26 martie s-au recoltat probe pentru COVID-19, iar rezultatul a venit pozitiv în data de 28 martie. Femeia a murit marţi, în 31 martie. Aceasta nu a avut istoric de călătorie şi nici contact recunoscut cu caz confirmat.

O altă femeie a decedat la Hunedoara. Aceasta are 53 ani şi era internată din data de 17 martie pe Secţia de Oncologie cu diagnosticul de Neoplasm ovarian stadiu terminal, Pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. A avut contact cu cazuri confirmate cu COVID-19, motiv pentru care s-au recoltat probe, a fost confirmată în 30 martie, dar a murit cu o zi mai devreme, în 29 martie.

Decesul al 72-lea a fost în cazul unui bărbat de 65 de ani, din judeţul Hunedoara, internat în 25 martie în Spitalul de Boli Infecţioase Deva şi transferat în ATI în data de 26 martie. A fost confirmat în aceeaşi dată şi a murit marţi. Acesta avea hipertensiune arterială. Acesta nu a avut în istoric vreo călătorie şi nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO