Eveniment

Cine are un bon emis pe 7 februarie 2015 cu valoarea între 6,00 şi 6,99 lei a câştigat la loteria fiscală

Cine are un bon emis pe 7 februarie 2015 cu valoarea...

Autor: Raluca Ghinea

14.04.2015, 00:05 506

Cine are un bon emis pe 7 februarie 2015 cu valoarea între 6,00 şi 6,99 lei a câştigat la loteria fiscală

Prima extragere la loteria bonurilor fiscale a beneficiat de o mediatizare destul de robustă astfel încât Fiscul să poată spera că şi-a atins ţinta, aceea de a-i face conştienţi pe oameni că trebuie să ceară bonul fiscal la achiziţionarea unui produs.

Ieri, în a doua zi de Paşti a avut loc prima extragere organizată pen­tru loteria bonu­rilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF la studioul TV al Loteriei Române, eveniment transmis în direct. Valoarea bonurilor fiscale câştigătoare, de 6 lei, a fost stabilită printr-o extragere în trei etape: o bilă pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentând luna februarie, o bilă pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapă, cu trei bile reprezentând valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.

Astfel că persoanele care deţin unu sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.

Pentru extragere au fost luate în considerare bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie - 28 martie 2015, cu valoarea totală a unui bon între 1 leu şi 999 lei inclusiv, cuprinzând taxa pe valoarea adăugată.

Fondul total de premii este de 1 milion de lei, care se va împărţi în mod egal la numărul total de bonuri câştigătoare şi validate de ANAF.

Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de sărbători.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO