Eveniment

Cine este autorul atacului sângeros din New York. Tânărul a lăsat un bilet în care îşi declară adeziunea la Stat Islamic

Cine este autorul atacului sângeros din New York....

Autor: Andrei Ionascu

01.11.2017, 03:09 268

Autorul atacului din New York ar fi lăsat în vehiculul pe care l-a folosit mai multe note scrise de mână, sub forma unui jurământ de credinţă faţă de Stat Islamic, alături de o imagine cu un steag al organizaţiei teroriste, potrivit unor surse citate de CNN.

Un oficial din cadrul anchetei a precizat că mesajul era scris în limba engleză. Între timp, bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost operat şi urmează să fie interogat de către anchetatori.

Anterior, primarul oraşului New York, Bill de Blasio, a declarat că incidentul produs în Manhattan a fost un act terorist, în urma căruia opt persoane au murit, iar peste 12 au fost rănite.

"Nu trebuie să permitem Stat Islamic să se întoarcă sau să intre în ţara noastră după ce i-am învins în Orientul Mijlociu şi în alte părţi. Destul!", a transmis preşedintele american Donald Trump, prin intermediul contului de Twitter.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO