Eveniment

Cine sunt campionii în business ai Transilvaniei şi ai Banatului în 2015

Cine sunt campionii în business ai Transilvaniei şi ai...
02.11.2015, 00:07 2305
Zece companii au fost premiate săptămână trecută la Cluj-Napoca în cadrul evenimentului „Campioni în business“, ediţia din Transilvania şi Banat, organizat de cinci ani încoace de Ziarul Financiar împreună cu fondul de investiţii Enterprise Investors, BCR - cea mai mare bancă de pe plan local -, firma de audit şi consultanţă fiscală PwC şi fundaţia Triple Helix.

Antreprenorii din judeţele Cluj, Timiş, Braşov, Bihor, Alba sau Mureş au fost premiaţi pentru performanţa în afaceri, pentru cele mai mari şi mai spectaculoase creşteri ale cifrei de afaceri şi ale numărului de angajaţi.

La categoria companiilor mari au fost premiaţi producătorul de mobilă Rus Savitar din Timiş, Benvenuti din Bihor (comerţ cu încălţăminte) şi Visual Fan din Braşov, care are în portofoliu brandul românesc de telefoane şi tablete Allview.

La categoria companii mici, campionii din acest an au fost Policlinica de Diagnostic Rapid din Braşov, societatea Agasi din Timiş (lucrări de instalaţii sanitare), dar şi Agrosel din Cluj, care se ocupă cu comercializarea seminţelor de legume şi flori. Pentru continuitate în afaceri au primit premii producătorul de maşini-unelte Emsil Techtrans din judeţul Bihor, dar şi producătorul de tractoare şi echipamente agricole şi forestiere Irum din judeţul Mureş. Premii speciale, pentru viziune, au primit Albalact din judeţul Alba, producător care a devenit anul trecut liderul pieţei de lactate din România şi Salad Box din Cluj, care într-un interval de trei ani s-a aşezat pe fotoliul de lider în segmentul restaurantelor cu mâncare sănătoasă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO