Eveniment

Cineplexx îşi redeschide cinematografele din Bucureşti pe 16 octombrie

Cineplexx îşi redeschide cinematografele din Bucureşti...
16.10.2020, 13:46 117

Cineplexx Băneasa şi Cineplexx Titan se redeschid începând de vineri, 16 octombrie, respectând regulile de siguranţă şi distanţare socială, potrivit unui anunţ al companiei. 

Începând de vineri, inclusiv spectatorii din capitală se vor delecta cu acţiunea „Ava” avându-i pe Jessica Chastain şi Colin Farrell în rolurile principale, filmul polonez nominalizat la Oscar „Corpus Christi” sau mult aşteptata animaţie plină de culoare şi muzică „Trolii Descoperă Lumea”, dar şi cea mai recentă acţiune marca Liam Neeson – „Un hoţ cinstit”.    

Odată cu redeschiderea celor două multiplexuri din capitală, Cineplexx îşi reîntregeşte portofoliul de locaţii operative la nivel naţional, alături de Satu-Mare, Sibiu şi Târgu-Mureş. În pofida contextului actual instabil, compania îşi continuă demersul de a oferi publicului său o vizionare plăcută într-un climat de siguranţă şi relaxare în locatiile sale, prin respectarea cu stricteţe a tuturor măsurilor reglementate de autorităţile statului român.  

Cineplexx este unul dintre cei mai importanţi operatori de cinematografe din Europa Centrală şi de Est, cu o experienţă de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 ţări: Austria, Slovenia, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia şi România. La aproximativ un an de la intrarea pe piaţa românească, Cineplexx deţine cinci locaţii – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu şi Târgu-Mureş.   

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO