Eveniment

Circa 3.000 de persoane la protestul din Piaţa Universităţii

Circa 3.000 de persoane la protestul din Piaţa...

Autor: Laura Buciu

02.10.2022, 17:44 51

Circa 3.000 de protestul organuzat duminică de AUR. Manifestanţii au plecat din Piaţa Universităţii spre Piaţa Romană.

Protestatarii strigă „Ieşiţi din casă dacă vă pasă”, „Libertate”, „Unitate naţională”, „Afară cu hoţii din ţară”, „Anticipate”.

Oamenii au venit la protestul cu steaguri tricolore şi cu pancarte pe care au scris zona ţării de unde au venit, dar şi mesaje împotriva Guvernului şi a coaliţiei guvernamentale.

În fruntea protestatarilor se află liderul AUR, George Simion, care face apel la români să se alăture protestului antiguvernamental.

Forţele de ordine au transmis că protestul este autorizat până la ora 23, însă preşedintele AUR spune, în imaginile live de pe pagina sa de facebook, faptul că manifestanţii rămân până la miezul nopţii.

Organizatorii protestului spun că sunt peste 10.000 de oameni la protest, însă estimarea forţelor de ordine este că ar fi circa 3.000 - 4.000 de manifestanţi.

Coloana de protestatari a plecat din Piaţa Universităţii spre Piaţa Romană. „Dacă umplem Piaţa Victoriei putem fi auziţi”, spune Simion.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO