Eveniment

Circulaţia metroului,reluată la Universitate; Avaria,cauzată de un incendiu la contactorii electrici

Circulaţia metroului,reluată la Universitate;...

Autor: Gabriela Ghitcuta

20.01.2017, 15:52 320

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, echipele de pompieri au fost retrase din staţiile Piaţa Unirii şi Universitate, iar, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia a fost reluată în mod normal, trenurile de metrou oprind la Universitate.

Sursa citată susţine că, din primele cercetări, a fost vorba despre un incendiu minor la contactorii electrici, la aproximativ 60 de metri de staţia Piaţa Unirii către Universitate, acesta fiind stins de angajaţii Metrorex, până la sosirea pompierilor.

"În jurul orei 14:30, în staţia de metrou Universitate, a fost sesizat mirou de fum. Echipele de intervenţie s-au prezentat imediat la faţa locului. Din primele cercetări s-a constatat că fumul venea din tunel, unde o porţiune mică de izolaţie a fost străpunsă, ceea ce a degaj fum. La acest moment se lucrează pentru remedierea avariei”, au declarat reprezentanţii Metrorex pentru MEDIAFAX.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24