Eveniment

Circulaţia pe A1 Bucureşti-Piteşti,oprită pe ambele sensuri din cauza spargerii unei conducte de gaz

 Circulaţia pe A1 Bucureşti-Piteşti,oprită pe ambele sensuri din cauza spargerii unei conducte de gaz

Autor: Departamentul Corespondenţi - Mediafax

16.03.2012, 13:48 790

Circulaţia pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti a fost oprită, vineri la prânz, pe ambele sensuri, după ce o conductă de gaze aflată la aproximativ doi metri de banda de urgenţă s-a spart, la ora transmiterii acestei ştiri fiind aşteptată intervenţia specialiştilor de la Distrigaz.

Potrivit primelor date de la faţa locului, spărtura în conducta de gaz a fost sesizată de către reprezentanţii firmei de pază aflaţi în zonă, care au anunţat imediat Poliţia.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află şapte pompieri de la Inspectoratul pentru sitaţii de Urgenţă Dâmboviţa, fiind aşteptată sosirea echipei de specialişti ai societăţii Distrigaz, căreia îi aparţine conducta, pentru remedierea defecţiunii.

Traficul a fost deviat provizoriu la kilometrul 30, pe ruta Bolintin - Crevedia - DN61 Ghimpaţi - Găeşti - A1 (kilometrul 70), şoferii fiind sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi la faţa locului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO