Eveniment

Claudia Fleischer, Roche România: Anul acesta am introdus zece noi medicamente în piaţa locală. Cele mai multe dintre ele sunt asociate domeniului oncologic, care din păcate rămâne unul foarte important România

ZF Health&Pharma Summit'22

Claudia Fleischer, Roche România: Anul acesta am...

Autor: Cristina Bellu

27.09.2022, 12:34 176

Claudia Fleischer, director general la Roche Romania, spune că doar anul acesta compania pe care o reprezintă a introdus în piaţa locală zece noi medicamente inovatoare, cele mai multe dintre acestea fiind asociate domeniului oncologic.

“Anul acesta am introdus zece noi medicamente în piaţa locală şi nu am retras nimic, un lucru foarte important de menţionat. Cel mai mult am adus produse asociate cu domeniul oncologic, ştiind că din păcate este un domeniu care rămâne important în România, şi de asemenea, am adus medicamente inovative care se adresează multor alte domenii. De exemplu, am adus un medicament foarte important pentru copii, care se referă la atrofierea muşchilor coloanei”, a spus Claudia Fleischer la ZF Health&Pharma Summit'22.

Alte declaraţii

Dacă ne uitm la ultimele statistici legate de mortalitatea bolilor tratabile din România, practic media din România este dublă faţă de media din UE. Asta înseamnă că românii mor din cauza bolilor în care tratamentele sunt eficiente, ceea ce înseamnă că accesul românilor la medicamente este mai redus în comparaţie cu cel din ţările UE.

Acum suntem în poziţia să personalizăm tratamentele, diagnosticarea exactă joacă un rol extrem de important care se traduce în final într-un cost scăzut în societate. Nu este vorba dora de a creşte investiţiile, ci şi de a le da cea mai bună întrebuinţare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO