Eveniment

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1: Au fost finalizate lucrările de supraînălţare a intersecţiilor din apropierea şcolilor din Sectorul 1 al Capitalei

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1: Au fost...

Autor: Mediafax

04.10.2022, 18:31 48

Primarul sectorului 1 al Capitalei Clotilde Armand a anunţat că au fost finalizate lucrările de supraînălţare a patru intersecţii din jurul şcolii Gimnaziale „Alexandru Costescu” şi că se fac în prezent lucrări în alte şapte intersecţii.

„Accelerăm implementarea Planului de siguranţă rutieră a Sectorului 1. Am finalizat în această săptămână lucrările de supraînălţare a patru intersecţii din jurul şcolii Gimnaziale <Alexandru Costescu>, întrucât acestea prezentau un grad ridicat de periculozitate pentru pietoni”, a scris marţi pe Facebook Clotilde Armand.

Conform acesteia, lucrările de supraînălţare au fost executate la intersecţia străzilor Amintirii cu Bacului, Amintirii cu Niagara, Minervei cu Bacului şi Minervei cu Niagara.

De asemenea, în jurul şcolii au fost montate garduri de protecţie.

Amenajarea trecerilor de pietoni are rolul de a îi atenţiona pe şoferi să reducă viteza, iar indicatoarele şi marcajele rutiere au rolul de a avertiza, reglementa, orienta şi informa participanţii la trafic în vederea desfăşurării în deplină siguranţă a traficului.

Primarul anunţă că, în prezent, Administraţia Domeniului Public fac lucrări de supraînălţare în alte şapte intersecţii, în zone unde sunt raportate accidente rutiere şi în apropierea unităţilor de învăţământ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO