Eveniment

Clujana, un brand românesc cu 100 de ani de istorie, a intrat în insolvenţă la propria cerere. CITR devine administratorul judiciar

Clujana, un brand românesc cu 100 de ani de istorie, a...

Autor: Cristina Roşca

17.01.2018, 17:57 670

CITR a fost desemnată de către Tribunalul Specializat Cluj drept administrator judiciar al producătorului de încălţăminte S.C. CLUJANA SA, companie care a intrat în insolvenţă la propria cerere. Compania doreşte reorganizarea activităţii în contextul în care a acumulat datorii de 12 mil. lei, conform Ministerului de Finanţe. 

CITR a fost numită administrator judiciar la cererea creditorilor, iar Clujana îşi va continua activitatea curentă sub supravegherea acesteia, anunţă oficialii companiei.

„Importanţa acestui brand românesc cu o tradiţie de peste 100 de ani ne responsabilizează. Istoria brandului, experienţa de peste 12 ani a CITR în proiecte proiecte complexe, precum şi intenţia exprimată deja de conducerea companiei Clujana de a se reorganiza sunt elemente care dau încredere în şansele de depăşire a acestui moment”, a declarat Vasile Godîncă-Herlea, CEO CITR, parte a CITR Group.

Tabelul preliminar urmează a fi comunicat în data de 26 martie 2018, potrivit administratorului judiciar.

Clujana are afaceri de 10 mil. lei anul trecut cu profit net de 200.000 de lei şi 300 de salariaţi. În 2016 compania a păstrat businessul la nivel similar, dar a trecut de pe pierdere pe profit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO