Eveniment

CNA a retras licenţa televiziunii Smart TV; postul se închide oficial

CNA a retras licenţa televiziunii Smart TV; postul se...

Autor: Katy Marinescu

28.01.2016, 13:41 1167

Societatea FB Invest Solutions SRL din Bucureşti, al cărei asociat unic este Florin Brabete, membru al Partidului Verde, a obţinut o licenţă audiovizuală cu difuzare pe satelit pentru televiziunea Smart TV, pe 10 februarie 2015.

Potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa de joi, CNA a decis retragerea acestei licenţe din cauza faptului că societatea FB Invest Solutions SRL a solicitat Consiliului prea târziu prelungirea termenului legal de intrare în emisie a televiziunii Smart TV. Solicitarea trebuia depusă, conform legislaţiei audiovizualului, cu 30 de zile înainte de împlinirea unui an de la obţinerea licenţei, termen care a expirat pe 10 ianuarie. Societatea a solicitat acest lucru abia pe 22 ianuarie, cu 12 zile mai târziu decât termenul legal.

Smart TV ar fi trebuit să fie o televiziune generalistă, care să se adreseze cu precădere studenţilor de la facultăţilor de jurnalism şi adolescenţilor din ultimul an de liceu, după cum au spus reprezentanţii postului, pe 10 februarie 2015, atunci când societatea FB Invest Solutions SRL a primit licenţa.

De profesie inginer, Florin Brabete este membru al Partidului Verde. Florin Brabete a fost candidatul aflat pe prima poziţie pe listele Partidului Verde la alegerile europarlamentare din 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO