Eveniment

CNAIR a ales firmele care vor proiecta drumurile expres Paşcani-Suceava şi Suceava-Siret: asocierea Search Corporation - Egis România. Contractele sunt în valoare de 21 mil. euro

CNAIR a ales firmele care vor proiecta drumurile expres...

Autor: Răzvan Botea

07.08.2020, 00:00 2565

CNAIR a desemnat câştigătorul licitaţiilor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate şi a proiectelor tehnice necesare construcţiei drumurilor expres Paşcani - Suceava şi Suceava - Siret, anunţă compania. Pentru ambele contracte câştigătorul licitaţiei este asocierea Search Corporation SRL - Egis International SAS - Egis Romania SA.

Contractul pentru proiectarea drumului expres Paşcani Suceava este în valoare de  11,7 milioane de lei fără TVA şi se va derula pe 24 de luni. Lungimea estimată a traseului este de 61 de kilometri.

„Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea studiului de fezabilitate, 6 luni pentru proiectul tehnic de execuţie, 4 luni pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procedurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene“, anunţă reprezentanţii CNAIR.

Pentru proiectarea drumului expres Suceava - Siret, ofertantul desemnat câştigător este aceiaşi asociere ca şi în cazul drumului expres Paşcani-Suceava, iar preţul este de 10 milioane de lei fără TVA, pe o durată de 24 de luni. Lungimea estimată a traseului este de 14 km.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO