Eveniment

Coaliţia pentru Dezvoltarea României susţine că va lucra cu Guvernul pentru stimularea creşterii economice şi pentru a îmbunătăţi nivelul de trai al românilor

Coaliţia pentru Dezvoltarea României susţine că va...

Autor: Alex Ciutacu

26.06.2019, 19:06 388

Coaliţia pentru Dezvoltarea României a anunţat miercuri, după întrevederea cu Guvernul Dăncilă, că va colabora cu Executivul pentru stimularea creşterii economice şi pentru reflectarea acesteia în traiul românilor.

„Guvernul României şi Coaliţia pentru Dezvoltarea României vor colabora pentru stimularea creşterii economice, care să se reflecte şi în îmbunătăţirea nivelului de trai al cetăţenilor români. (...) Premierul a subliniat că Executivul are toată deschiderea spre dialog cu mediul de afaceri şi a apreciat mecanismul consultărilor lunare, care să fie continuat într-un ritm mai susţinut în viitor”, se arată în comunicatul oficial al Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Printre temele abordate în cadrul întâlnirii au fost domeniile economic, fiscalitate, infrastructură, turism, fonduri europene, comunicaţii şi muncă.

Din partea Guvernului au mai participat miniştrii Dezvoltării Regionale, Finanţelor, Muncii, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Antreprenoriatului, Turismului, Fondurilor Europene, Afacerilor Europene, şeful cancelariei Premierului şi reprezentanţi ai ministerului Transporturilor.

De cealaltă parte a mesei, din partea Coaliţiei pentru Dezvoltarea României au participat reprezentanţi ai Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), ai AmCham, Consiliul Investitorilor Străini (FIC), Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK), Camera Franceză de Comerţ şi Industrie din România (CCIFER) şi Fundaţia Romanian Business Leaders (RBL).

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO