Eveniment

Coaliţia pentru Familie dă vina pe Guvern pentru că nu a informat cetăţenii despre referendum

Coaliţia pentru Familie dă vina pe Guvern pentru că nu...

Autor: Departamentul Social

07.10.2018, 22:32 106

„Să ne amintim că au existat canale media, partide, vocea societăţii care ne pregăteau zi de zi, ceas de ceas pentru fraudă. Era singurul mesaj pe care-l spuneau: fraudă, fraudă! A fost un referendum extrem de calm cu iregularităţi care s-au întâmplat în special împotriva susţinătorilor referendumului, dar care a dovedit că nu există urmă de fraudă. Nu vom mai relua aici subiectul incapacităţii Guvernului şi a administraţiei României de a informa publicul românesc cu datele legale strict necesare, cu informaţia necesară despre legea despre care vorbim de revizuire constituţională, despre întrebarea care este scrisă în buletinul de vot”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă organizate pe Facebook, preşedintele Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu.

Biroul Electoral Central a anunţat prezenţa la vot la închiderea urnelor, după două zile de scrutin, în cadrul referendumului pentru familie, aceasta fiind de 20,41%.Drept urmare,referendumul nu a atins pragul pentru validare, conform legii, de 30% dintre cei aflaţi pe listele electorale permanente.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO