Eveniment

Cod galben de ninsori şi viscol în 24 de judeţe din ţară începând de marţi seară

Cod galben de ninsori şi viscol în 24 de judeţe din...

Autor: Departamentul Social

27.12.2016, 10:19 65020

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare cod galben de ninsori şi viscol, valabilă pentru 24 de judeţe din centrul şi vestul ţării, începând de marţi seară, de la ora 20.00, şi până joi, la ora 10.00.

Judeţele vizate de atenţionarea cod galben de ninsori sunt Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Mureş, Neamţ, Harghita, Bacău, Covasna, Vrancea, Braşov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Caraş Severin, Timiş, Arad, Bihor, Sălaj, Cluj şi Alba.

Meteorologii avertizează că în toate zonele de munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă. Local, vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 60-70 km/h, iar pe creste 80...90 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

"Intensificări ale vântului şi precipitaţii în general slabe cantitativ, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, se vor semnala şi în restul teritoriului, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice", potrivit avertizării emise de ANM.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO