Eveniment

Colegiul Medicilor: Această tragedie arată infrastructura deficitară a spitalelor

Colegiul Medicilor: Această tragedie arată...

Autor: Laura Buciu

14.11.2020, 23:14 67

Tragedia de la ATI Piatra Neamţ arată infrastructura deficitară a spitalelor, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Colegiului Medicilor din România (CMR).

CMR a transmis condoleanţe pentru victimele incendiului de sâmbătă seară, care s-a produs în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

„Suntem de asemenea alături de colegul nostru medic aflat de serviciu şi care a suferit arsuri foarte grave în această tragedie încercând potrivit informaţiilor să salveze pacienţii”, arată CMR într-un comunicat de presă transmis sâmbătă.

Potrivit CMR, sistemul de sănătate românesc trebuie să nu mai producă tragedii şi aminteşte de o altă tragedie, cea a Maternităţii Giuleşti.

„Am avut incendiul de la Maternitatea Giuleşti, iar acum această tragedie care poate arată şi infrastructura deficitară a spitalelor”, potrivit CMR.

Bilanţul incendiului de la secţia de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Piatra Neamţ se ridică la 10 morţi şi 7 răniţi, între care medicul de gardă care a încercat să îşi salveze pacienţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO