Eveniment

Compania Asesoft a preluat managementul grupului Realitatea Media

Compania Asesoft a preluat managementul grupului Realitatea Media

Autor: Madalina Cerban - Mediafax

25.10.2010, 11:36 120

Compania Asesoft a preluat managementul Realitatea Media,intenţionând să facă o investiţie de 75 de milioane de euro înurmătorii cinci ani în grupul controlat de Sorin Ovidiu Vântu,scrie MediafaxBusiness.

"Astăzi, 25.10.2010, compania noastra a decis preluareamanagementului grupului Realitatea Media. În acest mod, companiaAsesoft, cunoscută atât pe piaţă internă, cât şi pe planinternaţional pentru calitatea serviciilor informatice, vine înîntâmpinarea nevoii Realitatea TV de retehnologizare în vedereatrecerii la emisia HD (high-definition)", se arată într-uncomunicat remis de compania Asesoft.

Potrivit comunicatului, compania Asesoft va pune la dispoziţiaRealitatea Media atât sumele necesare acestui proces, cât şiexpertiza profesională a echipelor sale de specialişti.

"Compania noastră va încerca astfel să răspundă noilor provocăritehnice şi editoriale pe care evoluţia industriei media la nivelmondial le reclamă. Asesoft este convinsă că investiţia de 75 demilioane de euro pe care o va face în decurs de cinci ani înmodernizarea şi dezvoltarea operaţiunilor internaţionale aleRealitatea Media va reuşi să genereze o rată a profitului de circa35%, rezultat peste media europeană a acestei industrii", se maispune în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO