Business Hi-Tech

Americanii de la Ness Digital Engineering au închiriat peste 4.100 mp în UBC 0, cea mai înaltă clădire de birouri din România, dezvoltată în Iulius Town Timişoara

Americanii de la Ness Digital Engineering au închiriat...

Autor: Robert Manea

12.12.2019, 07:30 1658

Compania IT americană Ness Digital Engineering a închiriat peste 4.100 mp în cea mai înaltă clădire de birouri din România UBC 0, dezvoltată în complexul Iulius Town Timişoara dezvoltat de omul de afaceri Iulian Dascălu.

United Business Center 0,are 27 de etaje cu o înălţime totală de 155 m şi va fi inaugurată în ultimul trimestru al anului 2020. Ness Digital Engineering va ocupa două niveluri din cele 27 ale clădirii UBC 0, care va livra pe piaţă peste 52.000 mp de spaţii office clasa A.

„Alături de Ness Digital Engineering am dezvoltat o colaborare de încredere, care a început acum şapte ani, cu biroul din Palas Iaşi, acolo unde a ocupat treptat o întreagă clădire şi care s-a dezvoltat şi în Iulius Town Timişoara, în ultimii trei ani. Ness este o companie care a crescut constant, orientată spre performanţă şi cu o politică care pune accent pe confortul şi beneficiile pentru angajaţi. Noul parteneriat reprezintă o dovadă a încrederii pe care proiectul nostru o oferă companiilor prezente în componenta office şi a atractivităţii celei mai înalte clădiri office din România, atât din punctul de vedere al arhitecturii şi specificaţiilor tehnice, cât şi al beneficiilor oferite. UBC o va fi etalonul pieţei office din regiune, dar şi la nivel naţional, o impresionantă carte de vizită pentru companiile care îşi vor desfăşura aici activitatea”, a spus Laurenţiu Manea, Office Buildings Manager Iulius Town Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO