Eveniment

Compromisul lui Cîţu pentru adoptarea proiectului certificatului verde din Parlament

Compromisul lui Cîţu pentru adoptarea proiectului...

Autor: Gabriel Pecheanu

05.01.2022, 12:04 1103

Florin Cîţu va propune la următoarea şedinţă a coaliţiei ca proiectul pentru certificatul verde din Parlament să fie adoptat. „Ca un compromis, certificatul verde va fi obligatoriu pentru angajaţii din sănătate, MAI şi Apărare, nu şi în mediul privat”, spun pentru MEDIAFAX surse din PNL.

„Florin (Cîţu - n.r.) va propune la viitoarea şedinţă a coaliţiei ca proiectul pentru certificatul verde depus de el, mai mulţi miniştri PNL şi UDMR, să fie adoptat de majoritatea parlamentară PNL PSD UDMR”, precizează pentru MEDIAFAX surse din interiorul PNL.

Potrivit surselor citate, „ca un compromis”, certificatul verde va fi obligatoriu pentru angajaţii din sistemul de sănătate, MAI şi Apărare.

„Nu se va mai aplica în mediul privat, în schimb, la muncă. Dar certificatul verde va fi necesar pentru a intra în alte unităţi, în afară de magazinele esenţiale”, au mai spus sursele liberale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO