Eveniment

Concert Depeche Mode: Programul evenimentului

Concert Depeche Mode: Programul evenimentului

Autor: Mediafax

14.05.2013, 15:56 1555

Cel mai aşteptat eveniment al sezonului, concertul Depeche Mode de la Bucureşti, va avea loc miercuri, pe Arena Naţională, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 17.00, la toate cele trei intrări amenajate, pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi strada Pierre de Coubertin. În jurul orei 19.45 va începe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.

Pentru a evita aglomeraţia la intrarea în zona de concert organizatorii roagă spectatorii să respecte regulile de acces şi să ţină cont de indicaţiile prezentate în harta de mai jos. În funcţie de zona în care şi-au cumpărat bilet, fanii pot intra în Arena Naţională astfel:

  • Gazon B, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficiala – pe la intrarea din Str. Maior Coravu
  • Gazon A – pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
  • Tribuna 2 Est şi Peluza Sud – pe la intrarea din Bd. Basarabia

Parcare şi restricţii

Ca urmare a numărului mare de spectatori aşteptaţi să participe la cel de-al doilea concert al trupei Depeche Mode la Bucureşti, este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun. Cei care doresc însă să meargă la eveniment cu maşina personală pot utiliza parcarea supraetajată a complexului, care deţine 1250 de locuri. Aceasta va fi deschisă la ora 17:00, iar accesul se va face prin Bulevardul Basarabia pe baza biletului la concert şi a unei taxe de 15 lei.

Pentru a evita aglomeraţia, la plecare maşinile vor îndrumate pe un alt traseu: Str. Şerbănică Vasile – Str. Cernauţi, cu ieşire în Bd-ul Chişinău.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi, mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. Organizatorii atenţioneaza publicul asupra faptului că în timpul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în acest loc.

Programat pe 15 mai, concertul de la Bucureşti este cel de-al cincilea show din cadrul turneului de promovare a albumului "Delta Machine", după cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) şi Sofia (12 mai).

Ultimele bilete pentru concertul de la Bucureşti se mai găsesc pe www.Myticket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului. Luni şi marţi, vor fi disponibile tichete şi la casa de bilete din Bulevardul Basarabia nr. 37-39, între orele 10.00-18.00, urmând ca miercuri, aceasta să fie deschisă în intervalul 10.00 - 15.00. În ziua evenimentului vor funcţiona şi casele de bilete din Bulevardul Pierre de Cobertin şi Strada Maior Coravu, între orele 10.00 şi 21.00. Biletele mai pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 145 şi 320 de lei, singurele locuri rămase disponibile fiind în tribune şi peluză.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor la astfel de concerte, din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici la eveniment, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să ţină cont de următoarele informaţii: posesorii de bilete în zonele gazon B, tribuna 1 vest şi tribuna oficială vor avea acces pe la intrarea din strada Maior Coravu; posesorii de bilete în zona gazon A vor avea acces pe la intrarea din strada Pierre de Coubertin; posesorii de bilete în zona tribuna 2 est şi peluza sud vor avea acces pe la intrarea din bulevardul Basarabia.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO