Eveniment

Conducerea Parlamentului a decis ca marţi şi miercuri să fie audiaţi miniştrii, iar votul luni

Conducerea Parlamentului a decis ca marţi şi miercuri...

Autor: Departamentul Politic

28.10.2019, 12:40 64

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis, luni, prin consens, ca audierea miniştrilor să aibă loc marţi şi miercuri, iar votul pentru învestirea Guvernului Orban să fie dat în plenul reunit de luni, au declarat surse parlamentare pentru MEDIAFAX.

Şedinţa conducerii celor două Camere ale Legislativului a început luni, la ora 12.00 şi este în desfăşurare, la ora transmiterii acestei ştiri. PNL a propus ca marţi să fie audiaţi miniştrii în comisiile parlamentare, iar miercuri, de la ora 10.00 să fie convocată şedinţa plenului reunit pentru votul de învestitură.

Calendarul transmis de Ludovic Orban a picat însă la vot în reuniunea de luni a conducerii Legislativuui.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, participă la şedinţa de luni conducerii celor două Camere ale Legislativului.

Surse parlamentare au declarat, pentru MEDIAFAX, că PSD ar vrea ca votul pentru învestirea Guvernului să aibă loc într-un plen reunit, luni.

Parlamentarii PSD nu vor fi prezenţi în sală, la plenul reunit în care va fi acordat votul de învestitură pentru noul Executiv, a anunţat liderul social-democraţilor Viorica Dăncilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO