Eveniment

Conor McGregor, arestat după ce a atacat un autocar plin cu luptători UFC

Conor McGregor, arestat după ce a atacat un autocar plin...

Autor: Claudiu Giurgea

06.04.2018, 09:58 805

Conor McGregor (29 de ani) a creat, joi seară, un scandal monstru în UFC şi a sfârşit prin a fi arestat! Irlandezul a oferit imagini incredibile înaintea galei UFC 223, din Brooklyn, când, împreună cu un grup de prieteni, a atacat autocarul în care se aflau mai mulţi luptători.

Seara lui McGregor a început cu o vizită inoportună la conferinţa de presă de dinaintea celei de-a 223-a gală din istoria UFC. Nervos pe organizatorii care i-au retras centura mondială la categoria pană, irlandezul a fost ţinut cu greu în frâu, dar a scăpat de sub control în parcarea clădirii Barclays Center. Alături de aproximativ 20 de prieteni, McGregor a luat cu asalt un autocar, a aruncat cu tot ce i-a venit în mână, iar acţiunile sale au avut, evident, urmări grave. Potrivit presei americane, luptptorul Michael Chiesa a fost tăiat pe frunte, iar meciul său contra lui Anthony Pettis, de la UFC 223, a fost amânat. De asemenea, Ray Borg, prins şi el în mijlocul evenimentelor, nu a mai fost lăsat de Dana White, şeful UFC, să se lupte cu Brandon Moreno.

La puţin timp după ce a oferit imaginile reprobabile, Conor McGregor a mers şi s-a predat la o secţie de poliţie din New York, unde se află şi acum în custodie. Pentru moment, poliţiştii nu au deschis nicio investigaţie, dar e de aşteptat ca luptărorul să fie cercetat pentru asalt şi violenţă: "Este un mandat de arestare pe numele lui Conor, iar avionul său a rămas la sol. Nu poate pleca din New York, e o mişcare cât se poate de proastă pentru cariera lui", a spus Dana White, şeful UFC.

Potrivit primelor informaţii oferite de presa americană, accesul de furie al lui McGregor şi al prietenilor lui îl avea drept ţintă pe Khabib Nurmagomedov, iar motivul e legat de un conflict pe care rusul l-a avut cu Artem Lobov, unul dintre cei mai buni prieteni şi un partener de antrenament al irlandezului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO