Eveniment

Consiliul Concurenţei dă unde verde tranzacţiei prin care Grupul Rohrer preia R&R Oil Service

Consiliul Concurenţei dă unde verde tranzacţiei prin...

Autor: Departamentul Economic

30.07.2019, 13:21 199

Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea prin care Grupul Rohrer preia R&R Oil Service – R.O.S. SRL şi unele active ale RIG Service SA, precum şi ale Grup Petrol Marin SA, informează autoritatea.

Grupul Rohrer îşi desfăşoară activitatea, în principal, în domeniul izolaţiilor industriale, al curăţărilor industriale, schelăriei şi transportului de fluide pentru industria de petrol şi gaze.

RIG Service SA prestează servicii de mentenanţă şi operare pentru industria de petrol şi gaze, servicii de verificări protecţii şi automatizări echipamente electrice – PRAM, servicii de verificare, calibrare şi reparare supape de siguranţă, servicii de verificări metrologice mijloace de măsură şi control, servicii radio şi servicii de control nedistructiv.

Ca urmare a evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO